Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Sorcova Vesela Text


Pin By Dana On 2022 Anul Nou An Nou Fericit Cards

Tare ca fierul Iute ca otelul Vacile laptoase Oile lanoase Porcii unsurosi Copii sanatosi Cate cuie sunt pe cas Atatia galbeni pe masa La anul si la multi ani Sa traiti sa ne dati bani. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani. Original lyrics 1 translation Sorcova lyrics Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Vă dorim un an nou fericit Sorcova the merry To live to bloom Like an apple tree like a pear tree Like a rose Hard like the rock Fast like the arrow Hard like iron Fast like steel. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul La anul și la mulți ani..


Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani. Original lyrics 1 translation Sorcova lyrics Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul. Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul și la multi ani Vă dorim un an nou fericit Sorcova the merry To live to bloom Like an apple tree like a pear tree Like a rose Hard like the rock. Sorcova vesela Să trăiţi să-mbătrâniţi Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul şi la mulţi ani..



Pin By Mihairebecca On Salvări Rapide In 2023 Jokes Quotes Funny Poems Good Jokes

Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. 112K views 2 days ago Bine-cunoscutul cântec de iarnă Sorcova Vesela adaptat pentru copiii care vor să învețe tradițiile noastre este acum și la TraLaLa. Cântecele magice vor apărea săptămânal însoțite de desene animate de pui de purceluș și de buna voastră dispoziție Abonează-te la canalul Clopoțel. Sorcova pe un timbru poștal românesc Sorcova este un obicei popular românesc practicat pe 1 ianuarie Aparținând obiceiurilor de Anul Nou umblatul cu Sorcova e mai cu seamă. On January 1 in the morning children go from house to house spreading grain around the house to bring good luck for the next 12 monthsFilmed and produced..


Ca un măr ca un păr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oţelul La anul si la multi ani. Sorcova vesela Sa traiti sa-mbatraniti Ca un mar ca un par Ca un fir de trandafir Ca merii ca perii In mijlocul verii Ca vita de vie La Sfanta Marie Tare ca piatra Iute ca sageata Tare ca fierul Iute ca otelul. Sorcova pe un timbru poștal românesc Sorcova este un obicei popular românesc practicat pe 1 ianuarie Aparținând obiceiurilor de Anul Nou umblatul cu Sorcova e mai cu seamă bucuria. Sorcova vesela Să trăiți să-mbătrâniți Ca un păr ca un măr Ca un fir de trandafir Tare ca piatra Iute ca săgeata Tare ca fierul Iute ca oțelul. Deschide om bun fereastra C-am venit cu sorcova Să vă lumineze casa Gândul bun și dragostea Sorcova vesela Să vă fie casa casă Să vă fie masa masă Să..


Comments